
ایجاد محصولات نهایی عصاره گیاهی
بیشتر محصولات فرآیند استخراج گیاه شناسی مایعات هستند: روغن ها، هیدروسول ها یا تنتورهای حاوی الکل یا گلیسیرین. اما آنها همچنین ممکن است عصاره های مومی باشند که در دمای اتاق جامد هستند.
پس از اینکه پروژه استخراج به پایان رسید، ممکن است به مراحل بیشتری برای ایجاد محصولات کاملا تجاری سازی شده برای مشتریان خود نیاز داشته باشید. این موارد شامل موارد زیر است:
تحقیق و توسعه فرمولاسیون محصول
تست و تحلیل
ترکیب مایع
امولسیون کننده
بطری سازی و بسته بندی عصاره های گیاهی
به حداقل رساندن زمان نگهداری، حملونقل، تدارکات و سایر هزینهها میتواند کلید موفقیت در مواد غذایی، لوازم آرایشی، غذا و نوشیدنی باشد. بنابراین، اگر سازنده عصاره ها بتواند به شما کمک کند تا محصولات نهایی و ترکیبی خود را از قالبهای فله به بستهبندی مصرفکننده یا کاربر نهایی تبدیل کنید، پساندازی که در زمان، کارایی و هزینه متوجه میشوید میتواند تفاوت واقعی را در قیمت نهایی شما ایجاد کند.
عصاره های گیاهی حتما باید دارای گواهی cGMP محصولات عصاره گیاهی باشند و می توانند در طیف گسترده ای از محصولات و فرمولاسیون های ارزش افزوده قرار گیرند، از جمله:
عصاره و تنتور در بطری های قطره چکان
بالم لب و مرهم
لوسیون ها و کرم ها
روغن های بدن
نوشیدنی های گیاهی
با استفاده از محصولات بادی کر میتوانید برای دستیابی به عصارههای باکیفیت بالا، فرموله کردن محصولات مورد تقاضا و بطری و بستهبندی برای مشتری نهایی خود به آن اعتماد کنید.
اسانس های گیاهی
روغنهای ضروری که روغنهای فرار یا روغنهای عطری نامیده میشوند، ترشحات متابولیکی طبیعی گیاهان هستند که نقش آنها هنوز به طور کامل توسط علم شناخته نشده است. برخی از متخصصان آنها را هورمونهای گیاهی واقعی، تظاهرات مایع سیستم ایمنی گیاهان میدانند، به این معنا که در حذف آفات نقش دارند و در عوض عوامل گردهافشان را جذب میکنند که برخی از حشرات و پرندگان هستند. ساختارهای کروی کوچک و روشن، در واقع رشته های اصلاح شده ای هستند که مانند برخی از غدد ترشحی روغن های فرار ضروری عمل می کنند. اینها ذراتی هستند که بوی گیاه معطر می دهند و در صورت آزادسازی دارای خواص شفابخشی مانند کاهش تب و پاکسازی خون و تسکین درد هستند. اسانسها محصولاتی هستند که از طریق فرآیند فیزیکی از گیاهان یا اندامها جدا میشوند که دارای خاصیت فرار بودن و بوی مطبوعی از منبعی هستند که از آن منشأ میگیرند. آنها همچنین به عنوان روغن های فرار یا اسانس شناخته می شوند و نام آنها را معمولاً با نام رایج گیاهی که از آن استخراج می کنند، می گویند. مهمترین ویژگی این مخلوط ها که ارزش اقتصادی خاصی نیز دارد، بوی خاص آن است. این اساس استفاده از آنها در عطرسازی، آرایشی و بهداشتی و صنایع غذایی است. بسیاری از اسانس ها دارای خواص درمانی خاصی هستند که برخی از آنها از دوران باستان شناخته شده و مورد استفاده قرار گرفته اند.
روغن ها از برگ ها، گلبرگ ها، ساقه ها، دانه ها و حتی ریشه گیاهان استخراج می شوند. گیاهان معطر عموماً حاوی روغن فرار در تمام نسبت های خود در غلظت های مختلف هستند. به عنوان مثال، گل رز عمدتاً روغن عطری را در سطح گل ترشح می کند، در حالی که زنجبیل روغن معطر بیشتری را در ریزوم تولید می کند. هر یک از روغن های فرار منحصر به فرد است، حتی در یک گیاه متفاوت است، و کاربردهای شگفت انگیزی دارد و به اندازه خود طبیعت متنوع است. ترکیب پیچیده ای از مواد آلی که یک روغن فرار را تشکیل می دهند، ویژگی خاص خود را می دهد که به گونه، دوره برداشت، آب و هوا و همچنین بخشی از گیاه که از آن استخراج می شود بستگی دارد. ترکیبات متعددی که اسانس ها را می سازند شناسایی شده اند. فقط روغن نعنا بیش از 200 جزء مختلف دارد. بسیاری از ترکیبات ایزومرهای ساختاری هستند. در میان این اصول فعال گیاهان، موادی مانند سینئول، فنچون، لیمونن، منتول، منتون، پینن، سابینن یافت میشوند که برخی از آنها در مقادیر بینهایت وجود دارند و عملاً تولید مجدد ترکیب آزمایشگاهی روغنهای معطر گیاهی را غیرممکن میسازد. طبیعت بدون شک بزرگترین شیمیدان است، زیرا اسانس های معطر گیاهان در کل فلور شناخته شده نمی توانند در هزاران سال تلاش مشترک همه شیمیدانان در جهان سنتز شوند. شرکت آرمان بهداشت ایرانیان تا به امروز سعی بر آن داشته تا با تولید محصولات با کیفیت قدمی موثر در رشد و بهبود اسانس گیری از گیاهان خوشبو بردارد.
اسانسها مواد معطری هستند که در سلولها یا غدد خاص گیاهان خاص وجود دارند که برای محافظت از خود در برابر شکارچیان و آفات و همچنین برای جذب پولناتورها استفاده میشوند. به عبارت دیگر اسانس ها بخشی از سیستم ایمنی گیاه هستند. کیمیاگر، پزشک، فیزیکدان، اخترشناس، الهیدان و فیلسوف معروف سوئیس، پاراسلسوس، روغنهای تقطیر شده از گیاهان را -quinta essentia- ذات گیاه نامید و از این رو اسانسها را نامیدند. اسانس ها مواد فرار بسیار غلیظی هستند که از قسمت های مختلف گونه های گیاهی خاص استخراج می شوند که هر کدام دارای اثرات درمانی و انرژی خاصی هستند. این مایعات فرار، مواد مولکولی بسیار پیچیده ای هستند که به عنوان عمل بسیار قوی و دقیق هستند. اسانس در واقع یک روغن نیست زیرا حاوی هیچ ماده چربی نیست. این اسانس غنی از طعم های طبیعی و مواد موثره به دست می آید که سلول های قسمت های خاصی از گیاه را ترشح می کند. مایعات گرانبها از تقطیر یا فشار دادن اندامهای ترشحی به دست می آیند. به عنوان مثال، پوست مرکبات به صورت سرد فشرده می شود و سایر قسمت های گیاه (ساقه، برگ، گل، ریشه، چوب) تقطیر می شود. این فرآیندها منجر به یک کنسانتره معطر و منبع واقعی مواد فعال می شود. اسانس همچنین به عنوان روغن فرار یا روغن عطری شناخته می شود. استخراج اسانس به دلیل مقدار زیادی مواد خام مورد نیاز برای تولید چند میلی لیتر روغن گران است. این قیمت های بالای مورد نیاز برای اسانس های اصلی را توضیح می دهد. به عنوان مثال، برای به دست آوردن یک قطره روغن ضروری گل رز، تقریباً 60 گل رزاستفاده می شود. با این حال، به دلیل فراوانی مواد اولیه ارزان قیمت و بهره وری بالا، روغن های ارزان تری نیز وجود دارد. چنین روغن هایی عبارتند از مرکبات-لیمو، پرتقال، ترنج، آهک، روغن علف لیمو، روغن درخت چای. بنابراین، اسانس بسیار گرانبها است، اما تنها یک قطره برای نتایج مفید کافی است.